Restaurant Turda

Restaurant Turda – puteți servi o masă într-un mediu plăcut, cu o priveliște superbă, chiar la noi, la restaurant Salis. Avem grijă ca orice masă să fie specială și să o transformăm într-o ocazie unică și un timp petrecut în armonie și plăcere.

La noi la restaurant puteți găsi mâncăruri pentru toate gusturile și preferințele, atât din bucătăria românească, cât și cea internațională. Noi avem avem grijă să vă răsfățăm din punct de vedere culinar și să aveți o experiență cu adevărat unică. De asemenea, recomandăm savurarea mâncărurilor noastre alături de o băutură bună, rafinată, care condimentează perfect masa dumneavoastră.

Restaurantul vă pune, așadar, la dispoziție, o gamă largă de mâncăruri, care mai de care mai apetisante și mai delicioase. Puteți să gustați, așadar, un delicios gulaș tradițional, făcut după specificul zonei, precum și un somon delicios la grill, preparat după o rețetă specială. După felul principal, vă recomandăm un desert îmbietor, ce poate fi un cheesecake, un ștrudel sau niște clătite cu gem sau ciocolată, pentru a vă delecta pe deplin. Așa veți experimenta masa perfectă oferită de restaurantul nostru.

Puteți veni să luați masa la restaurantul Salis pentru a vă bucura de o atmosferă unică, primitoare, dar și de una dintre cele mai frumoase priveliști din toată Turda. Mâncărurile de aici, împreună cu băuturile rafinate și deserturile îmbucurătoare vă vor face să aveți aparte de momente de neuitat alături de cei dragi și nu numai.

Pentru mai multe detalii cu privire la prețuri și sortimente de mâncare, nu uitați să ne consultați meniul.