Masaj Turda

Masaj Turda – un element cheie al unei relaxări a corpului este un masaj executat cu profesionalism. Așadar, Salis Hotel & Medical Spa vă pune la dispoziție o echipă de profesioniști care vă vor răsfăța cu diferite masaje, la alegerea dumneavoastră, care vă vor odihni întregul corp și vă vor relaxa într-un mod foarte plăcut.

La Salis Hotel & Medical Spa găsiți un pachet cu diferite masaje, fie de relaxare, fie terapeutice. Știm să avem grijă de fiecare client în parte și să oferim cele mai bune servicii la acest capitol, așa că masajele oferite aici sunt cu adevărat unice. Puteți alege, de exemplu, un masaj suedez, care presupune mișcări lungi, cu presiune moderată și care, pe lângă relaxarea corpului, ajută și la îmbunătățirea circulației sângelui și facilitarea tensiunii musculare. Pe de altă parte, masaje precum masajul fitness anticelulitic este dedicat pentru tonifiera mușchilor fesieri și redarea fermității pielii.

Toate masajele noastre sunt executate de o echipă de tehnicieni maseuri profesioniști, dar și foarte prietenoși. Vă puteți face rezervare, iar de restul ne ocupăm noi. Centrul nostru de masaj Turda asigură servicii profesionale și relaxante, care vă vor lăsa cu zâmbetul pe buze, dar și cu un corp mai energetic și mai sănătos. Masajele sunt un răsfăț pentru corp, air noi vă invităm să le încercați pe cele oferite de noi.

Pentru mai multe detalii cu privire la tipurile de masaje sau tarife, nu uitați să consultați și broșura noastră.