Hotel Turda

Hotel Turda – vă invităm să vă cazați în primul hotel de 4 stele din orașul Turda, și anume Hotel Salis & Medical Spa. Aici găsiți amabilitate și ospitalitate, precum și servicii profesionale oferite cu mult drag oaspeților noștri.

Hotelul se află la 300 m depărtare de Salina Turda, punctul major de atracție turistică a localității, iar cele 24 de camere spațioase oferite pentru cazare de către noi sunt doar o mică parte din elementele cheie care fac hotelul nostru special. De asemenea, din anul 2016, de când ne-am deschis, am tratat fiecare oaspete cu maxim respect și profesionalism, dar și buna dispoziție specific ardelenească. Așadar, ne-am asigurat că oaspeții noștri pleacă de la noi cu gânduri bune și zâmbete pe buze, precum și cu dorința de a se întoarce aici cât mai curând.

La hotel vă oferim servicii de cazare profesionale, ce includ mic dejun, Wi-Fi gratuit și cazare gratuită pentru copiii până în 12 ani. De asemenea, aveți acces la centrul nostru spa, unde puteți beneficia de servicii de relaxare, înfrumusețare dar și medicale de înaltă calitate, răsfățându-vă și oferindu-vă o experiență unică, prin care veți uita de grijile cotidiene și nu veți avea în minte decât relaxarea.

Totodată, profesionalismul angajaților noștri vă ajută să aveți parte de această experiență unică, marca Salis. Este de ajuns să ne treceți pragul o singură dată, iar serviciile oferite aici vă vor întrece așteptările. Satisfacția oaspeților noștri este prioritatea noastră cea mai mare, așadar că nevoile și cerințele voastre vor fi tratate cu cea mai mare seriozitate și plăcere. Vă promitem, prin acestea, o experiență unică în acest hotel din Turda.