Cazare Turda

Cazare Turda – dacă aveți nevoie de cazare atunci când sunteți în Turda, noi vă oferim servicii profesionale și din acest punct de vedere. Avem puse la dispoziție camere spațioase, luminoase, fiecare cu dotări moderne pentru o ședere cât mai plăcută. Fiecare cameră este concepută în așa fel încât să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

La Hotel Salis & Medical Spa găsiți servicii de cazare cum rar se găsesc prin împrejurimi. Fiecare cameră este decorată și mobilată conform nevoilor dumneavoastră și pentru a asigura confortul. Veți avea parte aici de o ședere deosebită, date fiind utilitățile din fiecare cameră, precum și spațiul luminos, care astfel este mult mai primitor.

Tarifele pentru cazare includ în preț și accesul gratuit la rețeaua Wi-Fi a hotelului, mic dejun de tipul bufet și parcare gratuită, în limita locurilor disponibile. Cât privește camerele de cazare, acestea sunt de tipul standard, superioară sau family, în funcție de preferințele sau nevoile dumneavoastră. Fiecare cameră este dotată cu seif, minibar, telefon cu acces internațional, televiziune prin satelit, birou de lucru și uscător de păr. Acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie pentru o cazare reușită pe care vi le oferim.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare, veniți la noi pentru servicii profesionale care vă vor mulțumi pe deplin, cu facilități moderne și confort sporit. Noi vă oferim tot ce e mai bun și asigurăm faptul că veți avea parte de o ședere cât mai plăcută aici.

Pentru mai multe detalii în legătură cu prețul și facilitățile oferite, nu uitați să consultați și broșura noastră.