Spa Turda

 

Spa Turda – pentru un adevărat răsfăț și relaxare într-un spa de lux, puteți încercă serviciile centrului nostru, unde, pe lângă relaxare, beneficiați și de servicii medicale pentru corpul dumneavoastră.

Centrul spa din cadrul hotelului are rolul de a oferi tuturor oaspeților o relaxare și un răsfăț ideale după o zi încărcată. Oferim toată atenția necesară pe parcursul șederii și anticipăm nevoile tuturor celor care vin aici. Astfel că serviciile de la centrul spa au menirea de a mulțumi și relaxa pe toată lumea. Vă răsfățam și vă oferim o experiență unica, marca Salis Hotel Turda, prin care veți uita de grijile cotidiene și nu veți avea în minte decât cuvintele „lux” și „relaxare”.

De asemenea, punem la dispoziție diverse tratamente și terapii pentru nevoile și cerințele voastre. Noi ne ghidăm după conceptul de Medical Spa, care a apărut pentru prima oara în anul 2000. A fost creat pentru a răspunde nevoii de efectuare a tratamentelor medicale fără tratamente invazive sau intervenții chirurgicale, ci mai degrabă într-o atmosferă relaxantă, într-un centru spa. Așadar, noi folosim cu mândrie acest concept și oferim servicii profesionale tuturor celor care vin aici.

Astfel, dacă aveți nevoie de anumite servicii medicale și tratamente de îngrijire specifice, la Salis Hotel Turda veți găsi personalul și serviciile pe care vi le doriți, servicii de calitate și rezultate pe măsură. Drept urmare, la noi vă puteți bucura de o piscina cu apa dulce de 15 m adâncime, jacuzzi cu apă sărată și sauna uscată și Hamman.

De asemenea, pentru cei care vor să beneficieze de servicii medicale, specialiștii noștri pun la dispoziție ședințe de fizioterapie, consultații nutriționiste dar și tratamente alternative. Așadar, toate elementele ce îmbină un centru spa și sănătatea într-un cadru cu totul unicat.

Puteți veni la noi cu încredere pentru a beneficia de unul dintre cele mai bune centre de spa Turda, dar și pentru a beneficia de servicii medicale inedite. Veți pleca de aici simțindu-vă mai fericiți, relaxați, dar și mai voioși.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile spa, nu uitați să consultați și broșura noastră.