Sala de conferințe

Sala de conferinteSala de conferințe Turda – Salis Hotel & Medical Spa dispune de una dintre cele mai moderne săli de conferință din Municipiul Turda, un loc ideal pentru a ține diferite evenimente de tip corporate sau conferințe de business.

Sala este luminoasa și dotata la standarde modern, cu echipamente avansate, menite să vă ușureze munca, întâlnirile de afaceri sau conferințele.

Sala de conferințe pe care o veți găsi la Salis Hotel Turda are o capacitate de 40 locuri și este dotata cu videoproiector, ecran de proiecție, TV cu ecran plat, pupitru de prezentare, aer condiționat, terasa proprie pentru coffee break-uri. Este locul ideal pentru întâlniri de afaceri, conferințe naționale sau internaționale sau orice fel de evenimente business și corporate pe care clienții noștri intenționează să le organizeze.

Mai mult, terasa proprie pentru coffee break-uri este locul cel mai potrivit pentru networking, parteneriate de succes și interacțiuni în timpul evenimentelor și conferințelor.

Restaurantul hotelului poate găzdui evenimente de până la 140 persoane, într-o sală modernă, dotată cu sistem complet de sonorizare și aer condiționat.

Vom personaliza oferta pentru fiecare client în parte, în funcție de necesitățile fiecăruia, urmând să stam la dispoziția clienților noștri cu servicii personalizate de organizare ale evenimentului și asistenta dedicata pe tot parcursul desfășurării lui în sala de conferințe de care dispunem în Turda. Pentru mai multe detalii în legătura cu prețul și facilitățile oferite, nu uitați să ne contactați.