Restaurant Turda

Restaurant TurdaRestaurant Turda – restaurantul principal al Hotelului Salis poate fi destinația ideala atât pentru o cina romantica, cât și pentru evenimentul dumneavoastră, fie el privat (zi naștere, botez, nunta), fie corporate (cină de afaceri sau alte evenimente de firmă). Meniul variat, cu preparate alese din bucătăria internațională și preparate tradiționale ardelenești, asezonate cu băuturi fine, pot fi ingredientele unei experiențe culinare reușite.

Restaurantul cu vedere panoramică, aflat la ultimul nivel al unității, este cadrul perfect pentru o seară relaxantă, alături de preparatele culinare și băuturile care vă vor fi servite cu discreția și eleganta la care se așteaptă fiecare oaspete al hotelului situat la 300 m de intrarea în salina Turda. Astfel, la noi la restaurant puteți servi o masă într-un mediu plăcut, cu o priveliște superbă asupra Municipiului Turda. Avem grijă că orice masă să fie specială și să o transformăm într-o ocazie unică și un timp petrecut în armonie și plăcere.

La restaurant găsiți mâncăruri pentru toate gusturile și preferințele, atât din bucătăria românească, cât și cea internațională. Noi avem avem grija să vă răsfățam din punct de vedere culinar și să aveți o experiență cu adevărat unica și savuroasa. Bucătarii noștri sunt profesioniști și gata să vă introducă în lumea aromată și savuroasă a Ardealului, astfel încât să vă bucurați de o experiență cât mai autentică în inima Transilvaniei, în imediata apropiere a salinei Turda. Mâncărurile noastre sunt mereu preparate cu cele mai proaspete ingrediente, la cele mai înalte standarde.

De asemenea, recomandăm savurarea mâncărurilor noastre alături de o băutură bună, rafinată, care condimentează perfect masa dumneavoastră și luxul pe care îl veți găsi la noi în restaurant.

Așadar, Salis Restaurant Turda vă pune la dispoziție o gama larga de mâncăruri, care mai de care mai apetisante și mai delicioase. Puteți să gustați la noi la restaurant un delicios gulaș tradițional, făcut după specificul zonei, precum și un somon delicios la grill, preparat după o rețetă speciala. După felul principal, vă recomandam un desert îmbietor, ce poate fi un cheesecake, un ștrudel sau niște clătite cu gem sau ciocolata, pentru a vă delecta pe deplin. Așa veți experimenta masa perfecta oferita de restaurantul nostru.

Puteți veni să luați masa la restaurantul Salis din Turda pentru a vă bucura de o atmosfera unica, primitoare, dar și de una dintre cele mai frumoase priveliști din toată Turda. Mâncărurile de aici, împreună cu băuturile rafinate și deserturile îmbucurătoare vă vor face să aveți parte de momente de neuitat alături de cei dragi și nu numai.

Pentru mai multe detalii cu privire la preturi și sortimente de mâncare, nu uitați să ne consultați meniul.