Masaj Turda

 

Masaj Turda – un element cheie al unei relaxări complete a corpului este un masaj executat cu profesionalism. Așadar, Salis Hotel & Medical Spa din Turda vă pune la dispoziție o echipa de profesioniști care vă vor răsfață cu diferite masaje, la alegerea dumneavoastră, care vă vor odihni întregul corp și vă vor relaxa într-un mod foarte plăcut.

La centrul nostru de masaj Turda găsiți un pachet cu diferite masaje, fie de relaxare, fie terapeutice. Știm să avem grija de fiecare client în parte și să oferim cele mai bune servicii la acest capitol, așa că masajele oferite aici sunt cu adevărat unice.

Puteți alege, de exemplu, un masaj suedez, care presupune mișcări lungi, cu presiune moderata și care, pe lângă relaxarea corpului, ajuta și la îmbunătățirea circulației sângelui și facilitarea tensiunii musculare. Pe de alta parte, masaje precum masajul fitness anti-celulitic este dedicat pentru tonifierea mușchilor fesieri și redarea fermității pielii.

Toate masajele noastre sunt executate de o echipa de tehnicieni maseuri profesioniști, dar și foarte prietenoși. Vă puteți face rezervare, iar de restul ne ocupăm noi.

Centrul nostru de masaj Turda asigura servicii profesionale și relaxante, care vă vor lasă cu zâmbetul pe buze, dar și cu un corp mai energetic și mai sănătos. Masajele sunt un răsfăț pentru corp, air noi vă invitam să le încercați pe cele oferite de noi.

Pentru mai multe detalii cu privire la tipurile de masaje sau tarife, nu uitați să consultați și broșura noastră.