Cazare Turda

Pentru Cazare Turda, locația noastră vă stă la dispoziție cu servicii profesionale și calitative, de care veți fi cu siguranță încântați. La Hotel Salis & Medical Spa avem puse la dispoziție camere spațioase, luminoase, fiecare cu dotări moderne pentru o ședere cât mai plăcută. Fiecare cameră este concepută în așa fel încât să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

La Hotel Salis găsiți servicii de cazare cum rar se găsesc prin împrejurimi. Fiecare cameră este decorată și mobilată conform nevoilor dumneavoastră ți pentru a asigura confortul. Veți avea parte aici de o ședere deosebită, date fiind uilitățile din fiecare cameră, precum și spațiul luminos, care este astfel mult mai primitor.

Situat în imediata intrare în zona centrală a municipiului, la doar 300 m de intrarea în salina Turda, punctul major de atracție turistică a localității, hotelul vă oferă cazare în 24 de camere echipate complet și modern, după cele mai înalte standarde hoteliere, oferindu-vă tot confortul de care aveți nevoie pentru a vă putea relaxa după o zi epuizantă. La Salis Hotel Turda vă punem la dispoziție halat de baie și papuci, cosmetice hoteliere de cea mai bună calitate și puteți savura din plin facilitățile de SPA cu care vă așteptăm. Serviciile noastre standard, puse la dispoziția tuturor oaspeților noștri sunt:

  • Mic dejun savuros
  • Acces contracost (sau extra cost) la SPA
  • Wi-Fi
  • Cazare gratuită pentru copiii de până la 3 ani

Tarifele pentru cazare includ în preț și accesul gratuit la rețeaua Wi-Fi a hotelului, mic dejun de tipul bufet și parcare gratuită în limita locurilor disponibile. Cât privește camerele de cazare, acestea sunt de tipul standard, superioară sau family, în funcție de preferințele sau nevoile dumneavoastră. Fiecare camera este dotata cu seif, mini-bar, telefon cu acces internațional, televiziune prin satelit, birou de lucru și uscător de păr. Acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie pentru o cazare reușită pe care vi le oferim la Salis Hotel Turda.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui loc de cazare în Turda, veniți la noi pentru servicii profesionale care vă vor mulțumi pe deplin, cu facilitați moderne și confort sporit. Noi vă oferim tot ce e mai bun și asiguram faptul că veți avea parte de o ședere cât mai plăcuta aici.

Pentru mai multe detalii în legătura cu prețul și facilitățile oferite, nu uitați să consultați și broșura noastră.